Victorinox 5.8406.13 Swibo vykosťovací nůž 13 cm, žlutá, polypropylen
                        552 Kč
            s DPH
        
        
            
        Vykosťovací nůž Victorinox Swibo Boning Knife je ideální pro vykosťování drůbeže nebo šunky, odřezávání tučného masa a šlach. Flexibilní zúžená čepel s hladkou hranou o délce 13 cm z nerezavějící oceli, je navržena pro pohodlné vykosťování kolem kloubů a kostí. Rukojeť je ergonomicky tvarovaná, s polypropylenovou žlutou rukojetí, bez mikropórů ak čepeli připevněná zatavením. Lze ji sterilizovat do teploty 120 °C a mýt v myčce na nádobí.    
    
            Podobné produkty:
        
        
                Kód: T00006077            
                        
                EAN: 7611160047298            
                    
                Kód: T00053755            
                        
                EAN: 7613329163382            
                    
                Kód: T00017491            
                        
                EAN: 7340101500324            
                    
                Kód: T00012748            
                        
                EAN: 4045011056932            
                    Popis produktu
Vykosťovací nůž Victorinox Swibo Boning Knife je ideální pro vykosťování drůbeže nebo šunky, odřezávání tučného masa a šlach.
Flexibilní zúžená čepel s hladkou hranou o délce 13 cm z nerezavějící oceli, je navržena pro pohodlné vykosťování kolem kloubů a kostí.
Rukojeť je ergonomicky tvarovaná, s polypropylenovou žlutou rukojetí, bez mikropórů ak čepeli připevněná zatavením. Lze ji sterilizovat do teploty 120 °C a mýt v myčce na nádobí.
Parametry produktu
materiál čepele
                            nerez ocel
                        
            Rychlé dodání již do dvou pracovních dnů, zdarma od 2 500 Kč        
    
            Množstevní slevy a výhodné velkoobchodní ceny        
    
            Obrovské množství produktů dostupných skladem        
    
            Pokročilá správa objednávek a zákaznického účtu        
    
            

























































        



