Kód: T00006160
EAN: 7611160023896

Victorinox 5.6614.15 vykosťovací a filetovací nůž 15 cm, zelená

499 Kč s DPH
Poslední 3 kusy / 18.12. u Vás
Nakupte ještě za 2 500 Kč a získáte dopravu zdarma
Vykosťovací a filetovací nůž Victorinox Boning Knife je vhodný na vykosťování drůbeže nebo šunky, ořezávání tuku a šlach, ale i na filetování ryb a jejich krájení na tenké plátky. Vhodný do kuchyně i pro profesionální řezníky. Má zúženou tenkou čepel s hladkou hranou o délce 15 cm z nerezové oceli, která je vhodná pro pohodlné vykosťování kolem kloubů a kostí. Rukojeť je vyrobena ze zeleného plastového materiálu Fibrox, kterým byl přelomovým pro Victorinox. Lze ji sterilizovat do teploty 150 ° C a odpovídá požadavkům směrnice (ES) 1935/2004.
Podobné produkty:
Kód: T00028632
EAN: 705442014522
356 Kč s DPH
Na objednávku - termín upresníme
Kód: T00002258
EAN: 7611160045317
702 Kč s DPH
Na objednávku - termín upresníme
Kód: T00006221
EAN: 7611160045515
1 178 Kč s DPH
Poslední kus skladem
Kód: T00038224
EAN: 4002293107530
18 409 Kč s DPH
Poslední kus skladem

Popis produktu

Vykosťovací a filetovací nůž Victorinox Boning Knife je vhodný na vykosťování drůbeže nebo šunky, ořezávání tuku a šlach, ale i na filetování ryb a jejich krájení na tenké plátky. Vhodný do kuchyně i pro profesionální řezníky.

Má zúženou tenkou čepel s hladkou hranou o délce 15 cm z nerezové oceli, která je vhodná pro pohodlné vykosťování kolem kloubů a kostí.

Rukojeť je vyrobena ze zeleného plastového materiálu Fibrox, kterým byl přelomovým pro Victorinox. Lze ji sterilizovat do teploty 150 ° C a odpovídá požadavkům směrnice (ES) 1935/2004.

délka čepele
15 cm
materiál čepele
nerezová ocel
materiál rukojeti
plast
materiál čepele
nerez ocel
Victorinox 5.6614.15 vykosťovací a filetovací nůž 15 cm, zelená
499 Kč s DPH
Poslední 3 kusy
Kód: T00006160
EAN: 7611160023896
Rychlé dodání již do dvou pracovních dnů, zdarma od 2 500 Kč
Množstevní slevy a výhodné velkoobchodní ceny
Obrovské množství produktů dostupných skladem
Pokročilá správa objednávek a zákaznického účtu