Ambrosia Fresh Duck krmivo pro psy - kachní maso 1,5kg
Popis produktu
Kompletní krmivo pro dospělé psy Ambrosia Fresh Duck 1,5 kg se správným množstvím olivového oleje a směsi středomořského ovoce a bylinek nabízíme hypoalergenní krmivo pro psy ve středomořském stylu, bez obilovin, plné antioxidantů, vhodné pro všechna plemena psů.
Neobsahuje GMO a umělá barviva, ani obiloviny, kukuřici a sóju.
Receptura kombinuje vysoce kvalitní zdroje bílkovin a olivový olej, čímž vytváří jedinečnou chuť.
Ke zlepšení hypoalergenních vlastností potravin se používají také hydrolyzované bílkoviny.
Přídavek prebiotik a probiotik podporuje zdraví trávicího traktu, zatímco dobrý poměr omega 3 a omega 6 pomáhá udržovat zdravou kůži a srst.
Návod na krmení : výrobek by se měl podávat suchý. Pes musí mít vždy přístup k čerstvé vodě. Skladujte na chladném a suchém místě. Použijte před datem expirace, který je vytištěn na obalu. Vždy se ujistěte, že po otevření balení jste jej dobře uzavřeli. Metabolická energie je 3,633kcal/kg
Složení : Kachna 50% (čerstvé kachní maso 23%, sušená kachna 16%, kachní tuk 8%, hydrolyzovaný kachní protein 3%), sladká brambora, celý hrášek, sušená vojtěška, sušené řepné výlisky, minerály, sušený kořen čekanky frukto-oligosacharidů 1%) olivový olej 0,5%, lněná semínka, mannanové oligosacharidy 0,15%, sušená jablka, sušená rajčata, pískavice řecká, sušená hruška, sušený pomeranč, oregano, tymián.
Analytické složky : hrubý protein 24%, tuk 14%, Omega 3 mastné kyseliny 0,8%, Omega 6mastné kyseliny 2,3%
Anorganické látky : 6%, vláknina 3,5%, vlhkost 9%, Ca (vápník) 1,0% P(fosfor) 0,7%. Aditiva(na kg): Vitaminy: Vitamin A:24.000IU, Vitamin D3 2000IU, Vitamin E:200mg. Amino kyseliny: Taurin 1,500mg.
Stopové prvky : železa( monohydrát síranu železnatého)- chelát železa z aminokyselin:60+30mg ,Měď( pentahydrát síranu mednatého)-chelát mědi z aminokyselin:10,0mg+3mg, Zinek(chelát zinku z aminokyse +30mg,Mangán(isulfát manganatý monohydrát – mangan (II) chelát aminokyselin 30+10mg , Iod:1,5mg, Selen: 0,2mg. Antioxidanty.
