Kód: T00060582
EAN: 8500092072418

7241-DW100SE Duracell 100 Lumen Pen Light with Side Flood Light, 4 Modes - 2AAA

430 Kč s DPH
Na skladě / 03.05. u Vás
Nakupte ještě za 2 500 Kč a získáte dopravu zdarma
Duracell Pen Light DW100SE je elegantní a výkonný osvětlovací nástroj, který nabízí výjimečné osvětlení v kompaktním designu. Ať už jste profesionál, který potřebuje spolehlivé kontrolní světlo, nebo někdo, kdo oceňuje pohodlí a funkčnost, toto péřové světlo je dokonalou volbou pro vaše potřeby osvětlení. Pojďme se ponořit do pozoruhodných vlastností a výhod svítidla Duracell Pen Light DW100SE: Kompaktní a přenosný: DW100SE je navržen tak, aby se bez námahy vešel do kapsy nebo na opasek s nářadím, je neuvěřitelně kompaktní a přenosný. Díky jeho tenkému a lehkému designu jej můžete snadno nosit s sebou, kamkoli jdete, díky čemuž budete mít spolehlivé osvětlení vždy na dosah ruky. Jasný a zaostřený paprsek: Navzdory své malé velikosti poskytuje DW100SE silný a zaostřený paprsek světla. S výstupem jasu až 100 lumenů toto péřové světlo osvětlí vaše okolí jasně a přesně. Ať už pracujete ve stísněných prostorách, kontrolujete vybavení nebo provádíte podrobné úkoly, toto péřové světlo poskytuje jas, který potřebujete. Praktický design s klipem: DW100SE je vybaven vestavěnou sponou, která vám umožňuje připevnit jej k kapse, opasku nebo popruhu, čímž se zajistí snadný přístup a bezpečné uložení. Klip také slouží jako hands-free stojan, který vám umožňuje umístit světlo v různých úhlech a v případě potřeby poskytuje osvětlení bez použití rukou. Odolná konstrukce: Duracell je synonymem kvality a spolehlivosti a DW100SE není výjimkou. Toto svítidlo je vyrobeno z odolných materiálů a je zkonstruováno tak, aby odolalo nástrahám každodenního používání. Je odolný vůči nárazům, což zajišťuje, že zvládne náhodné kapky nebo nárazy, díky čemuž je spolehlivým společníkem osvětlení pro profesionální i osobní použití. Energeticky efektivní výkon: DW100SE, vybavený bateriemi Duracell, nabízí dlouhotrvající výkon a energetickou účinnost. Na toto péřové světlo se můžete spolehnout, že poskytne prodloužené osvětlení bez obav z časté výměny baterie. Je navržen tak, aby maximalizoval životnost baterie a zajistil, že bude připraven vždy, když jej budete potřebovat. Všestranné aplikace: Díky všestrannosti je DW100SE vhodný pro širokou škálu aplikací. Od profesionálních kontrol, elektrických prací a oprav automobilů až po domácí údržbu, nouzové situace a každodenní úkoly, toto péřové svítidlo je všestranným nástrojem, který uspokojuje různé potřeby. Jednoduchá obsluha: Ovládání DW100SE je hračka. Je vybaven uživatelsky příjemným tlačítkovým spínačem, který umožňuje snadnou aktivaci a přepínání mezi režimy osvětlení. Jediným stisknutím můžete přepínat mezi různými režimy nebo zapínat a vypínat světlo, čímž získáte pohodlí a jednoduchost při osvětlení. Objevte kompaktní lesk svítidla Duracell Pen Light DW100SE a odemkněte svět výkonného a spolehlivého osvětlení na dosah ruky. Ať už jste profesionál nebo jednotlivec, který potřebuje spolehlivý nástroj pro osvětlení, toto péřové svítidlo nabízí výjimečný výkon a pohodlí v kompaktním balení.
Podobné produkty:
Kód: T00058820
EAN: 5999570717430
164 Kč s DPH
Na skladě
Kód: T00059175
EAN: 6952506406401
2 433 Kč s DPH
Na skladě
Kód: T00059165
EAN: 6952506407095
759 Kč s DPH
Na skladě
Kód: T00001125
EAN: 7638900398311
190 Kč s DPH
Poslední 4 kusy

Popis produktu

Duracell Pen Light DW100SE je elegantní a výkonný osvětlovací nástroj, který nabízí výjimečné osvětlení v kompaktním designu. Ať už jste profesionál, který potřebuje spolehlivé kontrolní světlo, nebo někdo, kdo oceňuje pohodlí a funkčnost, toto péřové světlo je dokonalou volbou pro vaše potřeby osvětlení.

Pojďme se ponořit do pozoruhodných vlastností a výhod svítidla Duracell Pen Light DW100SE:

Kompaktní a přenosný: DW100SE je navržen tak, aby se bez námahy vešel do kapsy nebo na opasek s nářadím, je neuvěřitelně kompaktní a přenosný. Díky jeho tenkému a lehkému designu jej můžete snadno nosit s sebou, kamkoli jdete, díky čemuž budete mít spolehlivé osvětlení vždy na dosah ruky.

Jasný a zaostřený paprsek: Navzdory své malé velikosti poskytuje DW100SE silný a zaostřený paprsek světla. S výstupem jasu až 100 lumenů toto péřové světlo osvětlí vaše okolí jasně a přesně. Ať už pracujete ve stísněných prostorách, kontrolujete vybavení nebo provádíte podrobné úkoly, toto péřové světlo poskytuje jas, který potřebujete.

Praktický design s klipem: DW100SE je vybaven vestavěnou sponou, která vám umožňuje připevnit jej k kapse, opasku nebo popruhu, čímž se zajistí snadný přístup a bezpečné uložení. Klip také slouží jako hands-free stojan, který vám umožňuje umístit světlo v různých úhlech a v případě potřeby poskytuje osvětlení bez použití rukou.

Odolná konstrukce: Duracell je synonymem kvality a spolehlivosti a DW100SE není výjimkou. Toto svítidlo je vyrobeno z odolných materiálů a je zkonstruováno tak, aby odolalo nástrahám každodenního používání. Je odolný vůči nárazům, což zajišťuje, že zvládne náhodné kapky nebo nárazy, díky čemuž je spolehlivým společníkem osvětlení pro profesionální i osobní použití.

Energeticky efektivní výkon: DW100SE, vybavený bateriemi Duracell, nabízí dlouhotrvající výkon a energetickou účinnost. Na toto péřové světlo se můžete spolehnout, že poskytne prodloužené osvětlení bez obav z časté výměny baterie. Je navržen tak, aby maximalizoval životnost baterie a zajistil, že bude připraven vždy, když jej budete potřebovat.

Všestranné aplikace: Díky všestrannosti je DW100SE vhodný pro širokou škálu aplikací. Od profesionálních kontrol, elektrických prací a oprav automobilů až po domácí údržbu, nouzové situace a každodenní úkoly, toto péřové svítidlo je všestranným nástrojem, který uspokojuje různé potřeby.

Jednoduchá obsluha: Ovládání DW100SE je hračka. Je vybaven uživatelsky příjemným tlačítkovým spínačem, který umožňuje snadnou aktivaci a přepínání mezi režimy osvětlení. Jediným stisknutím můžete přepínat mezi různými režimy nebo zapínat a vypínat světlo, čímž získáte pohodlí a jednoduchost při osvětlení.

Objevte kompaktní lesk svítidla Duracell Pen Light DW100SE a odemkněte svět výkonného a spolehlivého osvětlení na dosah ruky. Ať už jste profesionál nebo jednotlivec, který potřebuje spolehlivý nástroj pro osvětlení, toto péřové svítidlo nabízí výjimečný výkon a pohodlí v kompaktním balení.

7241-DW100SE Duracell 100 Lumen Pen Light with Side Flood Light, 4 Modes - 2AAA
430 Kč s DPH
Na skladě
Kód: T00060582
EAN: 8500092072418
Rychlé dodání již do dvou pracovních dnů, zdarma od 2 500 Kč
Množstevní slevy a výhodné velkoobchodní ceny
Obrovské množství produktů dostupných skladem
Pokročilá správa objednávek a zákaznického účtu